Portret

Iedereen wil gezien worden
Als een bedrijf bereid is haar werknemers met aandacht en liefde te laten portretteren, is dat niet alleen een cadeau aan haar werknemers, maar straalt het ook naar klanten uit dat personeel van grote waarde is voor de onderneming. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Voor een werknemer voelt het dat hij/zij “echt gezien” wordt. Zeker als we ervoor kiezen ergens in de ruimte van het bedrijf de foto’s in print aan de muur te hangen. Je zou zelfs kunnen kiezen voor roulatie. Je kunt verschillende rangen en standen binnen het bedrijf bewust door elkaar mixen en daarmee uitdrukken dat iedereen evenveel waarde heeft. Je kunt ook een compilatie maken en meerdere foto’s in een groot fotowerk opnemen.

Bedrijfsuitje

Lunch of Masterclass in de studio
Je kan van de foto-shoot in de studio een uitje maken. In mijn studio in Den Haag is een grote tuinkamer met veranda en een tuin om koffie te drinken of een lunch te organiseren. Je kunt je hier in optimale ontspanning op de shoot voorbereiden. Ik kan een korte masterclass “portretfotografie” geven, waarbij we met een slide presentatie bekijken over hoe door de eeuwen heen door beroemde fotografen mensen werden vastgelegd en met welke intentie. Een gesprek over hoe we denken we dat we (willen) overkomen, of welke kwaliteit in iemand we zouden willen uitvergroten in een portret. We kunnen daar een praktijkles portretfotografie in de studio aan vastkoppelen, waarbij de resultaten bijvoorbeeld in een klein boekje kunnen worden opgenomen.

JAARVERSLAG | WEBSITE | BEDRIJFSFOTOBOEK

Portret of ander beeldmateriaal
Voor de beeldvorming en het imago van een bedrijf is professionele fotografie van topkwaliteit essentieel. In een jaarverslag of op een website zijn fotoportretten van topniveau bepalend voor het imago van een bedrijf. Maar ook met goed vervaardigd beeldmateriaal van de binnen- en buitenkant van het bedrijf zoals bijvoorbeeld de werkomgeving, het kantoor, de fabriekshal, of bepaalde bedrijfsactiviteiten kan een bedrijf zich profileren. Naast de fotografie, lever ik ook voice overs of korte filmpjes voor promotie van uw bedrijf.

Boekje
Ook een boekje met bijvoorbeeld interviews van klanten of medewerkers, begeleid door portret- of andere bedrijfsfotografie is een mooie manier om zich als bedrijf te profileren.

Team
Voor sommige producties kan ik desgewenst een team samenstellen waarin ik met top vormgevers, webbouwers en textschrijvers samenwerk om tot het beste resultaat te komen.